Динена диета

Калина
Написана от Калина август 4, 2014 07:06

Динена диета

Акценти:

  • Отслабване с диня
  • Диета елиминираща мазнините
  • Предимства
  • Недостатъци

Свързани:

Ако търсите начин да се избавите от някой друг килограм и да помогнете на семейството си да заживее един по-здравословен начин на живот всичко което трябва да направите е да ядете много диня, да намалите мазнините и да включите малко физически упражнения. Тази диета е много лесна и ви обещава, че ще забележите първите резултати още след първия ден.

Не е нужно да намалявате калориите или да гладувате. Просто похапвайте повече диня и правете упражнения. Не ви е нужен специален план-график на това какво да ядете. Динята замества всичко. Интересното е, че при динената диета се има за цел да държите стомахът си пълен и да се чувствате заситени, но това да става с фибри, а не с мазнини.

Замествайки част от ежедневната храна с диня е един много добър начин да намалите радикално калориите без да се отказвате от нищо. Физическите упражнения от своя страна също помагат много. Те ще поддържат мускулите ви стегнати и тонизирани.

А защо диня?

Отслабване с диняДействително, всеки плод може да ви помогне да отслабнете, но динята е специална. Тя е много добре заредена с витамини и минерали, богата на хранителни вещества и фибри, засищаща и на много добра цена. Тя има също така и прочистващ ефект. Динята съдържа много вода и няма да ви позволи да се обезводните, а това ще ви помогне да се чувствате по-заситени и за по-дълго време.

Как да разпознаваме с лекота мазните храни?

Има едно златно правило всичко кремообразно е мазно. Колкото по-кремообразно, толкова по-мазно. Да не забравяме и за захарта и бялото рафинирано брашно, които ще ви направят пълни и ще ви навредят в здравословен аспект.

Динята не само ще ви помогне да се доближите с една стъпка по-близо до мечтаната фигура. Тя ще ви подари здраве. Чували ли сте за прочистване с диня? Тя има изключително силен прочистващ ефект и ще помогне на клетките във вашето тяло да се освободят от всички вредни отрови и токсини, които ви тежат и ви вредят.

А какви резултати да очакваме от динената диета?

Ако включвате повечко диня в менюто си всеки ден, ако си похапвате диня и между храненията, тогава може да очаквате отслабване с около 1 – 1,5 килограма на седмица. Това ще бъде от 4 до 6 килограма в края на месеца. Струва ви се малко? Или просто нямате воля? Добре, но знайте, че всяка диета, която ви обещава по-бързо слабеене е опасна и дава само временни резултати.

Динена диета
4.4 (88.46%) 78 глас[а]

Калина
Написана от Калина август 4, 2014 07:06
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи