„Моят мъж не ме възбужда“ – ето как да решите проблема

Мария
Написана от Мария март 14, 2016 14:13

„Моят мъж не ме възбужда“ – ето как да решите проблема

Отношенията са упорита работа над себе си и умения да уважават и обичаш друг човек въпреки неговите недостатъци. Вие можете да изгубите много време в търсене на идеалния спътник в живота, а след сватбата да се разочаровате от него.

Поради тази причина не си създавайте илюзии, а се опитвайте да намерите хармония със себе си и с любимия човек. Понякога семейният живот крие множество неприятности.
Идеалните връзки съществуват само в киното, макар че и там сценаристите се опитват да придадат нотка на трагизъм. Често в семействата се случва мъжът да престане да възбужда половинката си.

Това се случва както при млади двойки, така и при такива, които много години са живели заедно.

Липсата на физическо желание съвсем не означава, че жената е престанала обича мъжа си, тъй като тези 2 пункта на личния живот не се пресичат. Решаването на този проблем не е лесно, но трябва да се направи опит.

Ако навреме започнете да работите над себе си и се опитате да изградите позитивно отношение към любимия, голяма е вероятността да запазите брака си.

Причини за това мъжът ви да не ви възбужда

1. Лошо отношение на мъжа към жената

Нежният пол не е устроен така, както силният, поради което сексуалната възбуда е пряко свързана с емоциите. Ако любимият мъж е престанал да ви прави подаръци, да ви говори комплименти и да ви обръща внимание, най-често жената ще бъде постоянно потисната.

За сексуална възбуда в този случай не може да се говори, тъй като всички нейни сили са насочени към повдигане на самооценката.

За жените е много важно да се чувстват нужни и любими, а ако мъжът е постоянно зает със своите работи и обръща внимание на любимата си само когато търси интимна близост, е малко вероятно жената да получи удоволствие.

Разбира се, отделно трябва да се обръща внимание на унижението, потискането, тъй като това е пряко свързано с женската възбуда, и по-точно нейното отсъствие.

2. Нежелание да се опита нещо ново

В секса е много важно понякога да се измисля по нещо ново. С годините повтарящите се действия започват да отегчават, тъй като всяка интимна близост се превръща в нещо подобно на сиво ежедневие.

Мъжът може да се възбужда от обичайни действия, но жената има нужда изпитва някакви емоции. Поради тази причина днес се предлагат огромно количество филми с еротично съдържание, такива, както всички знаем, са свободно достъпни и в онлайн пространството, играчки за възрастни и т.н.

И понякога си струва да направите това, което не сте правили преди, разбира се, като предварително го уговорите с любимия човек. Новите методи ви позволяват да получите удоволствие от интимната връзка и така да укрепите брака си.

От интимната близост до голяма степен зависи, когато стане въпрос за семеен живот, затова не забравяйте за това.

3. Мъжът е престанал да се интересува дали любимата му изпитва удоволствие

На жената ѝ е необходимо повече време, за да достигне висша точка на наслада. Някои мъже предпочитат да получават удовлетворение сами, забравяйки, че любимата им също е човек.

За съжаление, едностранните сексуални отношения днес се срещат доста често. Това означава, че мъжът се стреми да достигне еякулация и след това прекъсва акта.

„Моят мъж не ме възбужда“ – ето как да решите проблема
4.4 (88.97%) 29 глас[а]

Мария
Написана от Мария март 14, 2016 14:13
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи