Пълна наслада – защо дамите с пищни форми буквално омагьосват мъжете

Мария
Написана от Мария май 5, 2016 22:54

Пълна наслада – защо дамите с пищни форми буквално омагьосват мъжете

Акценти:

  • Пищни форми - тежки времена
  • Привлекателност - критерии
  • Гладен поглед - идеална фигура

Свързани:

Според статистиката, 2/3 от жените по света имат фигура 46-ти размер и повече. А какви форми се харесват на мъжете?

1. Привлекателни гънки

До неотдавна в модния свят властваха много слабите, като човек може да си помисли, че страдат от някакво заболяване.

Но преди няколко години в света на модата се случи истинска еволюция – на подиумите, на кориците на модните списания, в светския живот навлязоха съвсем други модели.

Наричат ги с английската дума – size plus – увеличен размер, или модели за пълни. Фактически именно тези манекенки представляват болшинството от жените на планетата. Гледайки ги повечето жени разпознават самите себе си. В това се крие и тайната на тяхната популярност.

2. Долу, комплекси!

„Нестандартните“ модели показаха на целия свят привлекателността на пищното женско тяло. Това принципно промени живота на милиони жени по целия свят, включително и сексуалното поведение.

Най-накрая пищните дами осъзнаха, че не трябва да се срамуват от тялото си.

Харесвайки се такива какви са, жените едновременно повишили своята привлекателност в очите на противоположния пол. Тъй като дамата сама не се смята за привлекателна, едва ли ще предизвика интерес у мъжа.

Днес често можем да срещнем пухкава дама, облечена с мини пола, и с дълбоко деколте. Жени вече се научиха да подчертават своите достойнства и да скриват недостатъците си.

3. Не почиват на стари лаври!

С какво пък пищните привличат мъжете в интимен план? Изследванията на сексолози показват, че по-пълните дами силният пол смята за по-емоционални. Приятно изглеждащата женска пълнота се асоциира от мъжете с радост от живота, енергия и страст.

Освен това, в мъжките кръгове е разпространено мнението, че пухкавите дами са по-изобретателни в леглото. Те се стремят да оправдаят очакванията на мъжете, за да издържат на конкуренцията на по-слабите.

4. Гладният поглед

Оказва се, че мъжете избират пищни красавици, когато са гладни. Учени от САЩ провели експеримент с хора с различно телосложение и попитали колко от тези персонажи им изглеждат привлекателни.

Доброволците били разделени на 2 групи – от първата били нахранени добре, а от втората трябвало да гладуват 6 часа. Мъжете от втората група харесали много повече жени с пищни форми. Подобно влечение към големи мъже изпитвали и гладните жени.

Вторият етап на изследването показал, че по-пищни дами предпочитат мъжете с по-ниско ниво на доходите, като също причината за този избор е на подсъзнателно ниво.

Специалистите обясняват това с факта, че гладните хора обръщат внимание на по-големите потенциални партньори не защото им изглеждат по-сексапилни, а защото мозъкът подсъзнателно възприема, например пищните гърди като знак, че тяхната притежателка има достъп до източник на храна.

Неслучайно на мода пищните форми идват при тежки времена – войни, икономически спадове, епидемии.

5.Формула на красотата

Учените предложиха нова формула за идеалната фигура.
Британски учени твърдят, че дамската талия трябва да бъде не по-малко от половината от ръста на жената, тоест 80-85 см.

Според учените формулата на съотношението на обема на талията към ръста на човека е най-точния индикатор за наличие или липса на проблеми с теглото, отколкото например индексът на телесната маса.

По-рано учените установиха, че идеалните пропорции 90-60-90 не са показател за добро здраве. И дори леко пълните жени живеят по-дълго от прекалено слабите.

Пълна наслада – защо дамите с пищни форми буквално омагьосват мъжете
4.4 (88.15%) 54 глас[а]

Мария
Написана от Мария май 5, 2016 22:54
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи