Тайните на вкусната нощ – как да направите секса незабравим

Мария
Написана от Мария август 15, 2015 22:39

Тайните на вкусната нощ – как да направите секса незабравим

Акценти:

  • Дишане - обединение
  • Поглед - наслада
  • Отпускане - напълно

Свързани:

Съвременните сексолози съобщават за тревожна статистика – повече от 70% от жените не могат да изпитат оргазъм, тоест пълноценно удоволствие от интимността.

И това не е изненадващо. Съвременният свят е изпълнен с мъжка енергия. Жената просто няма откъде да набере сила. Но и женствеността при много от представителките на нежния пол е причина те да не са в състояние да получат удоволствие от интимността…

Сексът – това е ритуал, това е един вид Богослужение, единение на мъжкото и женското начало, обмен на енергии.

Тези прости 5 стъпки ще ви помогнат да пробудите колкото се може повече енергия, да получите и доставите на партньора си удоволствие и максимално да се открият един друг по време на свещената близост.

1. Сътворете ваше любовно място

Като за начало е необходимо да го подготвите. Повярвайте, това има много по-голямо значение, отколкото ви изглежда на пръв поглед.

Мястото, където влюбените се съединяват във свещен акт, не трябва да бъде обичайно и да е част от тяхното ежедневие. Във вашия храм не трябва да присъстват ярки предмети и въобще нищо не трябва да ви отвлича един от друг.

Свещи, музика, цветя, благоухания – всичко това привнася елемент от сакралното, оттенък на ритуалността във вашата близост.

Освен това прочувствената музика и ароматите – портокал, пачули, жасмин, иланг-иланг – пробуждат енергията. А именно това е необходимо.

2. Напълно се отпуснете

Определен ден, в който ще можете да се посветите един на друг. Бъдете пределно и дълбоко отпуснати, забравете за своите предишни мисли и преживявания.

Обикновено нашите тела са сковани от постоянно напрежение дори и тогава, когато си почиваме. А това блокира енергията, понижава чувствителността и възприемчивостта.

За още по-добро отпускане може заедно да си вземете душ или вана. Вода снема напрежението, а нежните ласки съпътстващи водната процедура, доставят удоволствие на двамата партньори.

Отлично сближава чувствения с използването на ароматни масла, това е отличен способ за изразяване на любовта към партньорите.

3. Дишайте колкото е възможно по-дълбоко

Дишането има ключово значение за разкриване на енергията ви. В момент на интимност, дишайте равномерно и дълбоко, научете се да вдишвате и издишвате в унисон.

За да се пробуди сексуалната ви енергия, е необходимо да дишате не само с горната част на гръдния кош, но и с целия обем на белите дробове, диафрагмата и корема.

В съчетание с дълбокото отпускане тази техника спомага за освобождаването на огромно количество сексуална енергия.

За това правете следното – легнете един срещу друг и си представяйте как покрай вашите тела преминава ярко оранжев енергиен поток. Но се постарайте да дишате едновременно.

Това упражнение ще ви помогне да се настроите на нужната вълна и да си представите себе си и партньора като единно цяло.

4. Обединете вашето дишане

Продължавайки предходния пункт е важно да се отбележи, че дишането е основата на секса. То снабдява нашият организъм с необходимото количество кислород, което обуславя повишаването на приток на кислород към половите органи.

5. Наслаждавайте се на погледа един към друг

Любувайте се един на друг. В момента на свещена близост е важен не самият полов акт, а ласките и внимателното наблюдение на усещанията на партньора.

В това има дълбок смисъл, затова не си струва по навик да затваряте очи по време на ласки и непосредствено по време на секс.

Тайните на вкусната нощ – как да направите секса незабравим
4.6 (91.67%) 24 глас[а]

Мария
Написана от Мария август 15, 2015 22:39
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи