Топ 10 на ситуации, в които жените винаги искат секс

Калина
Написана от Калина юли 28, 2015 14:54

Топ 10 на ситуации, в които жените винаги искат секс

Акценти:

  • Кога жените са най-възбудени?
  • Кога жените искат секс?
  • В какви ситуации жените най-често се възбуждат?

Свързани:

Класация показва кога дамите са най-отзивчиви за интимни ласки. Ако сте си задавали въпроса: „Кои са най-подходящите моменти, за да предложите на половинките си?“, прочетете класация с 10 ситуации, при които има най-голяма вероятност да откликнат на желанието ви.

Когато са тъжни

Обикновено в главите на нежните половинки бушуват купища емоции, понякога дори да са разстроени и да плачат една прегръдка може да подобри настроението им. Помогнете на половинката си да се успокой, търпеливо избършете сълзите и и изчакайте да се утеши в прегръдките ви. Когато усетите подходящия момент и кажете и колко много искате да се любите с нея.

Щастливите поводи

Точно като гневът и тъгата, необикновеното щастие също помага на дамите да променят нагласата си за интимност. Затова се възползвайте от моментите, в които може да отпразнувате новата и работа, новината, че е бременна или друго подобно радостното събитие, за което сте научили току-що. Време е да се възползвате от положителната енергия и да я пренасочите в страхотен секс.

На фона на стреса

Ежедневният стрес, който се натрупва ни кара да търсим начини, чрез които да справим с него. Алтернатива, която никоя дама няма да откаже е добрият секс. Освен при напрежение интимния контакт помага и при главоболие.

Ревност

Като споменаваме в класацията ревност, нямаме предвид тази от психотичен вид. Жените винаги изпитват несигурност при поява на конкуренция, ако попаднете в подобна ситуация е много по-вероятно половинката ви да прояви желание за интимност. Обикновено жените мислят за причините, поради които вие сте избрали тях, пред останалите дами във ваша полза е да изтъкнете една от тях и със сигурност ще прекарате страхотна вечер. Но бъдете внимателни да не излизате от пътя си, като я накарате да ревнува, понеже ще загубите прогнозите за приятно прекарване по-късно през нощта.

По време на овулация

Жените често се възбудени, когато са в овулация. Така че, ако са минали две седмици след последния и месечен цикъл е много вероятно да улучите най-подходящия момент за действие.

По време на парти

Няма нищо по-хубаво от това да се забавлявате заедно. Късните романтични вечери навън, приятелите и танците са част от причините, които ще подобрят настроението и ще ви накарат да загубите задръжките си.

Еротичен филм

Повечето жени не одобряват еротичните филми или пошлите сценарии, които наблягат върху сексуалните удоволствия, но интимна обстановка и няколко разгорещени сцени с участието на актьори като Брад Пит или Антонио Бандерас със сигурност ще събудят желанието на половинките ви.

Дългото разстояние

Кратките раздели и дългите разстояния, които ви делят могат да се отразят страхотно на сексуалния ви живот. В случаите, когато прекарвате дни или седмици копнеещи един за друг, в момента на вашето събиране тази еуфория е причина за проява на страст, която едва ли някой от вас би отказал.

Въздържанието

В случаите, когато дамите са преживели раздяла или са били по-продължително време в така наречения „сух период“, шансовете ви за интимност са много големи единственото, което трябва да направите е да я предразположите.

Споделяне на задълженията

Когато партньорът взима участие в домашните задължения или проявява творческа нагласа, като зарадва половинка си с помощ, независимо от начина, по който го прави, било то в кухнята, с четка или любимата и песен, тези моменти гарантират страхотен секс.

Топ 10 на ситуации, в които жените винаги искат секс
4.6 (91.62%) 74 глас[а]

Калина
Написана от Калина юли 28, 2015 14:54
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи