Класация показва кога дамите са най-отзивчиви за интимни ласки. Ако сте си задавали въпроса: „Кои са най-подходящите моменти, за да предложите на половинките си?“, прочетете класация с 10 ситуации, при които има най-голяма вероятност да откликнат на желанието ви.

Когато са тъжни

Обикновено в главите на нежните половинки бушуват купища емоции, понякога дори да са разстроени и да плачат една прегръдка може да подобри настроението им. Помогнете на половинката си да се успокой, търпеливо избършете сълзите и и изчакайте да се утеши в прегръдките ви. Когато усетите подходящия момент и кажете и колко много искате да се любите с нея.

Щастливите поводи

Точно като гневът и тъгата, необикновеното щастие също помага на дамите да променят нагласата си за интимност. Затова се възползвайте от моментите, в които може да отпразнувате новата и работа, новината, че е бременна или друго подобно радостното събитие, за което сте научили току-що. Време е да се възползвате от положителната енергия и да я пренасочите в страхотен секс.

На фона на стреса

Ежедневният стрес, който се натрупва ни кара да търсим начини, чрез които да справим с него. Алтернатива, която никоя дама няма да откаже е добрият секс. Освен при напрежение интимния контакт помага и при главоболие.

Ревност

Като споменаваме в класацията ревност, нямаме предвид тази от психотичен вид. Жените винаги изпитват несигурност при поява на конкуренция, ако попаднете в подобна ситуация е много по-вероятно половинката ви да прояви желание за интимност. Обикновено жените мислят за причините, поради които вие сте избрали тях, пред останалите дами във ваша полза е да изтъкнете една от тях и със сигурност ще прекарате страхотна вечер. Но бъдете внимателни да не излизате от пътя си, като я накарате да ревнува, понеже ще загубите прогнозите за приятно прекарване по-късно през нощта.

По време на овулация

Жените често се възбудени, когато са в овулация. Така че, ако са минали две седмици след последния и месечен цикъл е много вероятно да улучите най-подходящия момент за действие.

По време на парти

Няма нищо по-хубаво от това да се забавлявате заедно. Късните романтични вечери навън, приятелите и танците са част от причините, които ще подобрят настроението и ще ви накарат да загубите задръжките си.

Еротичен филм

Повечето жени не одобряват еротичните филми или пошлите сценарии, които наблягат върху сексуалните удоволствия, но интимна обстановка и няколко разгорещени сцени с участието на актьори като Брад Пит или Антонио Бандерас със сигурност ще събудят желанието на половинките ви.

Дългото разстояние

Кратките раздели и дългите разстояния, които ви делят могат да се отразят страхотно на сексуалния ви живот. В случаите, когато прекарвате дни или седмици копнеещи един за друг, в момента на вашето събиране тази еуфория е причина за проява на страст, която едва ли някой от вас би отказал.

Въздържанието

В случаите, когато дамите са преживели раздяла или са били по-продължително време в така наречения „сух период“, шансовете ви за интимност са много големи единственото, което трябва да направите е да я предразположите.

Споделяне на задълженията

Когато партньорът взима участие в домашните задължения или проявява творческа нагласа, като зарадва половинка си с помощ, независимо от начина, по който го прави, било то в кухнята, с четка или любимата и песен, тези моменти гарантират страхотен секс.