Топ 3 секс въпроса, които постоянно тревожат мъжете

Мария
Написана от Мария май 23, 2016 23:01

Топ 3 секс въпроса, които постоянно тревожат мъжете

Акценти:

  • Свършване - прекалено бързо
  • Стресов ден - еякулация
  • Оргазъм - предразполагане

Свързани:

Достатъчно проучвания, експерименти и изследвания са проведени, които доказват твърдението, че мъжката половина на населението си мисли за секс всеки ден, дори и да не го показва, да не го прави, или да говори по какъвто и да е въпрос, свързана с тази дейност.

Интимният живот обаче, не е тайна, че заема ако не и първото, то поне едно от първите места в мъжките теми за разговор и като цяло е едно от най-важните неща в живота на всеки представител на силния пол.

Няма мъж, който да не мисли за секс. Няма просто.

И също като жените, мъжете са склонни да си задават множество странни въпроси, свързани с половите актове, вашето държание по време на секса, какво означават жестовете ви, какво издават различните части на тялото ви и т.н. – все пак да не забравяме, че всеки иска да се представи най-добре и да си спечели прозвището на истински звяр в леглото.

Няма мъж, който да не иска да впечатли силно дамата, с която иска да си легне. Според проведени проучвания дори това той да й достави видимо удоволствие, е способно да го възбуди много повече, отколкото когато тя му доставя удоволствие.

Мъжете са като децата – те искат да бъдат хвалени, ласкани и обичани.

И затова се стараят да направят всичко възможно по въпроса – най-вероятно не толкова заради вас самата, въпреки че може и да има такива случаи, колкото за да види, че той е причината да се чувствате по този начин, че той е причината да сте удовлетворена напълно.

Това е една добре свършена работа и той мислено се поздравява за нея. Но това не винаги се получава и в подобни моменти, мъжът може да се обърка и да се притесни силно, като в главата му нахлуят страшно много въпроси, в допълнение на тези, които вече си има и си се пита всеки ден.

1. Защо не мога да я докарам до оргазъм?

Много от мъжете, разочаровани от този факт, очевидно, не знаят какво в представянето им не е било наред, та не са докарали дамата до себе си до оргазъм.

Истината е, че често вината не е в тях – установено е, че огромен процент от нежния пол не само, че не показват видимо оргазма си, ами и дори не знаят, че им се случва.

Просто женското тяло е по-различно от мъжкото и жената не е от привилегирования пол в този случай – докато мъжкият оргазъм е силно забележим и се усеща, то женският може да премине доста леко, почти неусетно, а понякога да не се и случи.

Мъжете не бива да бързат да се съдят – често проблемът не е в тях – това е едно от малкото неща, за които не можем да ги обвиним напълно, за жалост.

2. Как да я накарам да правим секс по-често?

„Боли ме главата.“, „Оф, само за секс ли мислиш?“, „Нищо друго освен секса не те интересува!“ – изречения, познати на всеки представител на мъжкия пол. Мъжете, нацупени се чудят какво не й е наред на тази жена – сексът само за тях ли е приятен?

Не изпитва ли тя удоволствието, което и те, че не иска? За жалост, те откриват, че колкото повече притискат, толкова по-малък става шансът да им се получат нещата.

Просто женската природа по принцип е такава, че не се нуждае от секс, така както мъжката. Или пък е на диета и либидото й е ниско. Факторите са много, но отговорът го няма.

3. Защо понякога свършвам прекалено бързо?

Мъжете са склонни да си блъскат главата в стената с този въпрос, чудейки и се какво не правят правилно, има ли им нещо? Не, нищо им няма.

Преждевременната еякулация не е приятна, но за жалост е част от живота на всеки мъж – има много фактори, които допринасят за нея и те могат да бъдат от всякакво естество, като започнем от просто по-стресов ден и стигнем до някакъв еднодневен вирус.

Топ 3 секс въпроса, които постоянно тревожат мъжете
4.5 (89.71%) 68 глас[а]

Мария
Написана от Мария май 23, 2016 23:01
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи