„Защо ме напусна?“ – 5 причини защо мъжете изоставят жените си

Мария
Написана от Мария юли 15, 2016 22:10

„Защо ме напусна?“ – 5 причини защо мъжете изоставят жените си

В отношенията между мъжа и жената често възникват трудности, тъй като не е толкова просто да намериш общ език с човек, който вижда света по различен начин.

Но успешните бракове съществуват, затова и много жени не се предават.

Често се случва така, че щастлива двойка, която е заедно от няколко години, а може и няколко десетилетия, мигновено да се разпадне, защото мъжът решава да прекрати отношенията. Той си тръгва и какво се случва оттук нататък? Как жената да си го върне?

Много жени изпадат в паника, като се стараят да намерят максимално логично обяснение на неговата постъпка и отчаяно се сражават за своята любов.

Но далеч това си струва, тъй като е възможно мъжът вече да ви е разлюбил, затова и не си струва да губите време за сълзи. Но защо мъжете си тръгват? Как може да се избегне това, и какви са обясненията?

Тези въпрос неведнъж си задават жените, дори ако в техните отношения с любимия човек всичко е наред. Не бързайте да правите прибързани изводи и да търсите причината в себе си, възможно е вие да не сте виновна за нищо.

В тази статия ще намерите отговор на интересуващия ви въпрос и ще можете още с една крачка да се приближите към разбирането на мъжката психология.

Защо мъжете си тръгват?

1. Мъжът се чувства второстепенен в живота на любимата си жена

Тази грешка правят жени на различни възрасти. Така е било и по-рано – нежният пол не умее да дава на мъжа усещането, че е най-добрия и неповторим.

Всеки път той се замисля каква роля играе в живота на любимата си жена, и всеки път разбира, че не е достатъчно важен.

Това разстройва любимия мъж, но единственото, което може да се промени в създадената ситуация – умението на жената да проявява щедрост.

Мъжът не може просто в една прекрасна сутрин да се събуди и да разбере колко много означава за своето момиче или жена, но именно тя със своите думи и постъпки може да му го докаже.

2. В отношенията е имало твърде много конфликти

Далеч не на всички мъже им харесват промените в настроението на тяхната половинка. Това обикновено води до спорове и скандали.

В началото на връзката, когато всичко бързо се развива, на този нюанс може и да не се обърне внимание, особено ако след поредния скандал партньорите правят секс.

Но с течение на времето това се превръща в същински проблем, примиряването с който няма никакъв смисъл. Именно и затова той си тръгва.

3. Мъжът разбира, че с жена му са напълно различни хора

Колкото и различни да са един мъж и една жена, трябва да имат допирни точки. За това съществува съвместен бит, деца, интересно хоби за двамата.

Влюбването понякога подлъгва, затова и в началото мъжът не се и замисля колко много се различава о своята любима.

4. Мъжът иска повече секс, отколкото тя

Колкото и да е глупаво, но мъжете често оставят жените си заради несъответствие на апетита в интимните моменти. Има жени, които са готови да доставят удоволствие на партньора си ежедневно, и не се изморяват от това.

5. Мъжът смята, че не сте достойна за него

Това се случва с мъжете, чиито майки са ги възпитавали много внимателно, не са ги наказвали и само са ги хвалели. Майката е казвала на сина си, че той е най-добрия и заслужава най-доброто.

„Защо ме напусна?“ – 5 причини защо мъжете изоставят жените си
4.5 (89.19%) 37 глас[а]

Мария
Написана от Мария юли 15, 2016 22:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи