Защо тлъстините по корема не изчезват, когато сте на диета? 5 най-често срещани грешки

Мария
Написана от Мария октомври 12, 2015 18:37

Защо тлъстините по корема не изчезват, когато сте на диета? 5 най-често срещани грешки

Създаването на красиво тяло е цяло изкуство. Търпение, упоритост и което е много важно, знанието как да го постигнем. Защо отслабването със зеленчуци не се получава? И какво е важно да знаем за диетите за отслабване?

Грешка №1

Ядете само плодове и зеленчуци

Пресните плодове и зеленчуци са много полезни, но не трябва да основавате само на тях диетата си, тъй като не засищат и така се принуждавате отново и отново да отваряте хладилника.

Пресните плодове и зеленчуци възбуждат апетита. Кога ядете зеленчуци, без да се усещате, започвате да ядете повече от тях. Големите порции растителни влакна водят до разширяване на стомаха.

Затова, когато приключите с диетата, то ще започнете да ядете по-големи порции калорична храна.

За да запазите тонусът на мускулите и на кожата, е необходимо постоянно да попълвате нуждите от белтък в организъм. А ако ядете само плодове и зеленчуци, няма белтък няма откъде да вземете.

Грешка №2

Пиете малко течности

Когато сте на диета, то достатъчното количество вода е задължително условие. С водата се извеждат токсините, но и е необходима за достатъчен тонус на кожата и на мускулите.

Избягването пиенето на течности с цел намаляване на обема на мастните клетки, е абсолютно неправилно. Тъй като центърът на глада и на жаждата в мозъка се намират един до друг, с изпиването на вода или чай можете да отложите храненето.

Грешка №3

Избягвате мазнините

Разбира се, ако се стремите да отслабнете, то следва да следите за количеството и на състава на мазнините. Но пълният отказ от тях, заради това, че са калорични, е неразумно.

Във всеки случай в менюто следва да се включват растителни масла, може дори и краве масло. Стените на клетките в значителната част се състоят от фосфолипиди, които трябва редовно да се обновяват.

Лишавайки се от мазнини, рискувате с външния вид на кожата и на косата, а също с доброто настроение, защото нервната система също се нуждае от тях.

Грешка №4

Физически пасивни сте

Да, освен диетата за поддържане на формата е необходимо да се полагат физически усилия. Няма къде коремът ви изчезне, ако не натоварвате с подходящи упражнения и не се разхождате.

На първо място при диета изчезват подкожните мазнини от областта на лицето и шията и веднага след това отслабват гърдите.

А за да отслабне коремът и седалищните части е необходимо да се потрудите паралелно във фитнес залата или пък у дома. Укрепвайки по този начин мускулите на корема, увисването му ще изчезне. Нямате сили да се занимавате с фитнес? Яжте повече белтъци.

Грешка №5

Постоянно сте на диета

Има ли във вашия живот светли промеждутъци или диета – неотменен компонент от цялостния ви имидж.

Ако сте принудени постоянно да се ограничавате откъм храната, то това означава, че сте избрали неправилна тактика. Диетата не е подходяща за вас или не правите физически упражнения.

Или пък се залъгвате, като между салатите със спанак си хапвате бонбони с чая. Така или иначе вашите резултати показват, че не се отнасяте сериозно към промяна на хранителните навици.

Следва да си изберете не много строго диета или най-добре проста система за правилно хранене и да я направите част от постоянното ви меню.

Защо тлъстините по корема не изчезват, когато сте на диета? 5 най-често срещани грешки
4.5 (90%) 26 глас[а]

Мария
Написана от Мария октомври 12, 2015 18:37
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи