Естествен процес за вашето тяло е да се прочиства от токсините всеки ден.

Невероятно, но факт, човешкото тяло е една уникална машина!

Но проблемът е, че средата, в която живеем е по-токсична от всякога през годините и способността на тялото ни да филтрира токсините се превръща в истинско предизвикателство.

Истинският проблем е, че храносмилателната система е ключът към доброто здраве.

Близо 70% от нашата имунна система се състои в това, червата ни да са здрави. Освен това 95% от серотонинът се преработва в червата.

Основната роля на храносмилателната система е да разгражда храната, премахва отпадъците и да усвоява максимално количество полезни вещества.

Когато тялото не може да се отърве лесно от отпадъчните продукти, токсините взимат превес и в резултат, тялото ни боледува и се справя по-трудно с инфекции и заболявания.

Но за щастие, природата си знае работата, а както споменахме човешкият организъм е една от най-безотказните машини, която винаги се грижи за нас, ако и ние полагаме грижи за нея.

Дори и в мръсната околна среда, в която живеем, природата е на наша страна, давайки ни продукти, които биха били добър съюзник в борбата срещу токсините, единствено трябва да бъдат включени в диетата ни.

Натурален ябълков оцет, лют червен пипер и нерафинирано кокосово масло - едни от най-добрите храни, прочистващи организма ни от токсини!

По-надолу сме ви показали за всяко полезно свойство на тези вещества!

Кокосовото масло запасява човешкото тяло с огромни количества енергия.

Освен това е богато на средноверижни мастни киселини, които се изпращат директно до черния дроб, където биват разградени, а резултатът от това е, че се чувстваме по-енергизирани.

Маслото дава на черния дроб енергията, от която той се нуждае, за да се справи с токсините.

Също така, кокосовото маслко е богато на каприлова и лаврова киселина, която има противогъбично действие и е чудесен продукт за елиминиране на гъбички.

Освен това този продукт е изключително подходящ за сутрешни шейкове.

За ежедневна употреба опитайте да слагате по една супена лъжица кокосово масло в шейковете си, сока или млякото, което изпивате на закуска.

Добра добавка е и към всякакъв вид кафе, а освен че придава добри вкусови качества, то е и чудесен начин да се отърсите от вредните токсини още на закуска!

Лютият червен пипер е вид люта чушка, която има много и най-различни ползи за здравето.

Когато се консумира, лютият червен пипер стимулира кръвоносната система и обмена на вещества.

Той също така подобрява храносмилането и е антиоксидант, който прочиства кръвта от токсини.

При приема му, телесната ни температура се повишава, което насърчава потене, чрез което пък, тялото ни изхвърля навън вредните токсини.

Освен това, по този начин организма се преборва със всякакъв вид заболявания, повишава имунитета си и успокоява болката.

Лютият червен пипер може да се добавя към всяко ястие и е предпочитана и често използвана подправка.

Освен това е чудесна добавка за чаша гореща вода с лимон с цел сутрешно прочистване.

Ябълковият оцет е изключително богат на ACV киселини, които са резултат от ферментация му.

Те са много полезни, защото елиминират всеки токсин, който срещнат по пътя си, облекчават симптомите и се насочват към онези части на тялото, където има големи натрупвания на неприятелски агенти, токсини и всякакъв вид отрови.

Освен това, този вид киселини, разграждат мастните молекули и ги елиминират напълно.

Супена лъжица ябълков оцет в допълнение с чаша гореща вода определено ще помогне тялото ви да започне деня си на чисто, ще стимулриа храносмилането и на процесът по елиминиране на токсини ще бъде даден летящ старт!