Мъжете не винаги са добри в изразяването на техните емоции.

Това не се дължи на факта, че те не могат да говорят за чуствата си - те просто рядко се замислят над тях.

Ето защо трябва да симпатизирате на всяка жена, която се опитва да разбере как един мъж наистина се чувства. Но през повечето време, те дори не знаят какво изпитват.

Разбира се , понякога те са в добро настроение и умеят да показват своите емоции, но през повечето време са заети да проверяват телефона си за евентуално известие в социалните мрежи.

Но дами, не се притеснявайте, има надежда. Може той да не ви каже веднага, че ви обича, но има начини, по които се разбира неговата привързаност към вас.

Ето някои от тях:

  1. Той ви изпраща глупави текстови съобщения

Колкото по-банално е съобщението, толкова по-влюбен е той. Например, ако той ви пише, за да ви каже,че пие коктейл или е видял котка, която много прилича на вашата, той със сигурност е бил поразен от лъка на Купидон.

Това показва, че той наистина се интересува от вас и има нужда да сподели, дори и най-скучните ситуации от неговото ежедневие.

  1. Той ви се обажда - постоянно

Има три потенциални причини, поради които мъжете се обаждат по телефона:

  • За работа
  • За спешни случаи
  • Или просто да чуе нечий глас

Ако не сте негова колежка или телефонен оператор на тел. 112, тогава гласа, който иска да чуе, е вашият. Това показва, че той наистина се нуждае да разговаря с вас, защото така се чувства по-добре. Ако тези обаждания се случват често, може да бъдете сигурна, че той има чувства към вас.

  1. Контактите му с други жени намаляват

Ако той спре да получава съобщения от други жени, това показва понижаване на заинтересоваността му към останалите момичета. Обикновено жените контактуват с мъже, които отвръщат на съобщенията.

Така че ако тя е спряла да го търси, това означава, че той е направил същото. В повечето случаи това е признак, че има друга жена в живота му, към която той има чувства и не се нуждае да общува с останалите, защото това според него е загуба на време.

За да прекрати неговите контакти с други момичета, той трябва да се сигурен, че иска да излезе от "басейна със запознаства" и да се концентрира само върху вас.

  1. Той често ви моли за съвети

Въпросите може да са от типа „Какво да напиша в картичката за рождения ден на брат ми”, „Изглеждат ли новите ми обукви добре с тези панталони”,  „Какъв цвят пуловер трябва да купя за моето куче” и други.

Това са въпроси, които момчетата задават, само ако изпитват някакви по-силни чувства от приятелство. Така той показва, че вашето мнение е важно за него.

  1. Може да изслушате какво неговите приятели говорят за настроението му

Ако те коментират, че той често е в добро настроение и изглежда отнесен, това е ярък признак, че той е влюбен. Все пак неговите приятели знаят най-добре как той се чувства и какво изпитва.