Никой не бива да позволява да му диктуват как да се държи в леглото.

Но ако се чудите какво обичат мъжете, не забравяйте, че те не са сложни създания.

Те си падат по каубойски номера – нещо скандално, нещо внезапно, нещо странно.

Ето любимите изпълнения на всеки мъж в леглото.

Обичат жените да им говорят мръсни неща

Това не означава, че трябва на глас да описвате всичко, което се случва в момента, но ще бъдете изненадани от ефекта на някоя и друга неприлична дума, казана на място.

Не всеки се чувства удобно да прави това, но не е и необходимо да излизате твърде далеч от зоната си на комфорт.

Думи и фрази като "мокра съм", "чувствам се страшно добре," и "по-силно" също могат да направят чудеса.

Просто избягвайте клиничните описания от сорта: "Мога да потвърдя, че пенисът ти е вътре във вагината ми" – това няма да донесе удоволствие за никого.

Мъжете искат понякога жената да поема контрола

Има няколко неща, които мъжете обичат да получават от горещите жени, които знаят какво искат, както и има много различни начини за комуникация с един човек.

Едно от тях е понякога жената да поема контрола в секса. Това не значи, че трябва да използвате камшици, белезници и кожени колани (макар че защо пък не?).

Но опитайте да бутнете мъжа върху леглото и да притиснете ръцете му зад главата – така той много бързо ще стигне до върха.

Много възбуждащо действа и докато сте в тази позиция и контролирате нещата, да смените позата с друга.

Мъжете мечтаят да изпробват нови пози

Мъжете наистина харесват, когато се държите като героиня от „Камасутра”. Опитайте нови пози или ситуации за секс – колкото по-креативни, толкова по-добре.

Това може да бъде секс шоу,  да включва джакузи, бита сметана и банани, или пък просто да промените по някакъв начин стари, изпитани пози, като „кучешката” или „мисионерската”.

Дори не се тревожете дали някой от вас ще е в състояние да получи оргазъм в тази поза – достатъчно е, че правите нещо, което отдавна искате да експериментирате и че то действа възбуждащо и на двамата.

Мъжете искат да бъдат изненадани

Някои мъже може да се уплашат, ако жената внезапно измъкне под дюшека вибратор по средата на секса.

Но да въведете някои нови неща и атрибути по време на любовния акт не е лоша идея. Изненада може да направите дори с избора на място за секс - в коридора, на стълбите или просто да превърнете еднократния акт в секс сесия.

Моменти като този, когато не можете да контролирате себе си и едва ли не разкъсвате от страст дрехите на партньора си, са винаги високо оценени от мъжете.

Можете да използвате и еротично бельо, възбуждащи костюми, лубриканти, играчки. Само имайте предвид, че някои от тези неща са извън зоните на комфорт на хората.

Уверете се, че знаете какво обича вашият човек, преди да се облечете като монахиня в латексов костюм.

Мъжете обичат да гледат

Визуалната стимулация е едно от нещата, които мъжете наистина обичат. Затова за тях „кучешката” поза е една от любимите, а една от сексуалните им фантазии е да правят любов в стая с много огледала.

Ако се чувствате наистина смела, оставете партньора си да ви гледа, докато се самозадоволявате пред него. Не му позволявайте да ви докосва или целува в това време – това ще го докара до огромна възбуда.