Някои хора имат лошия късмет да намират много момичета в живота си, но не и жени. Това не зависи от възрастта- някои жени са по-млади, отколкото момичетата. Разликата е в начина, по който двата вида действат, мислят и живеят.

Жените и момичетата виждат, разбират и взаимодействат със света по различен начин. Момичетата се срещат често, докато жените са оскъдни.

Това означава, че те просто трудно се намират. За да бъдем честни, те не са напълно виновни, жените и момичетата трябва да се изправят пред същата дилема с мъжете и момчетата.

Като мъже (не момчета), вие трябва да сте сигурни, че не излизате с едно момиче само заради секса, защото това може да е едно от най-лошите ви решения.

Ето шест признака, че вие се запознавате с жена, а не с момиче:

1. Дрехите

Момичетата обичат да носят по-привлекателни дрехи, защото те мислят, че трябва да изглеждат секси- жените занят, че могат да изглеждат секси, независимо от своето облекло.

Жените разбират, че да си провокативен, не е единственият начин да си секси. Една жена не трябва да показва своите прелести, за да изглежда секси. Жените са толкова уверени в собствената си кожа, че не им пука какво носят, защото те знаят, че са секси.

2. Жените казват какво искат

Момичетата очакват мъжете, с които са, да знаят как се чувстват и какво си мислят, а жените използват думи за това.

Дами, мъжете не могат да четат мисли. Ако можеха, това щеше да направи нещата много по-лесни и на практика безсмислени. Момичетата смятат, че мъжете им ги разбират толкова добре, че те знаят какво си мислят, как се чувстват и  какво да направят в даден момент.

3. Жените са самостоятелни

Момичетата очакват от вас да платите сметката - жените са финансово независими.

Момичетата обичат мъжете да поемат техните разходи. Каквато и да е причината, те не обичат портфейлите им да бъдат изпразвани.

Една жена, от друга страна, въпреки че е достатъчно уверена, може да позволи на мъжа, с кого те, да плати понякога, за да се почувства мъж. В повечето случаи обаче тя държи да е независима.

Една жена обича да напомня на мъжа, че тя не е с него, за да се възползва само от парите му.

4. Жените четат

Момичетата гледат досадни предавания по телевизията- жените четат.

Момичетата обичат да следят безсмислени предавания. Жените нямат техните навици, но пък обичат да прекарват времето си  в четене на книги и списания.

5. Момичетата живеят в социалната мрежа

Момичетата нямат търпение да актуализират своят Facebook статус- жените забравят, че има Facebook.

Жените са прекалено заети с реалния живот, за да се занимават с актуализиране на техните Facebook статуси. Те най-вероятно ще го направят по-късно, когато им се освободи време, а не първосигнално като момичетата.

6. Момичетата са все на диета

Момичетата ядат салати- жените ядат каквото си поискат.

Това не означава, че жените не ядат салати- някои го правят. Но те не ядат салати пред мъжа си, за да може, когато се приберат, да се нахвърлят на сладкиши и бисквити.

Жените се хранят здравословно, защото те уважават телата си. Момичетата го правят, за да може другите да го разберат. Истинската жена ще седне да хапне бургер с пържени картофки с вас, без да се суети от този факт.