Повечето момичета си мечтаят да намерят богат и състоятелен мъж. Както е известно, да мечтаеш не е вредно, освен това, за да постигнеш успех в нещо, трябва силно да мечтаеш и да действаш, тогава тази мечта задължително се реализира.

Но да намериш и си избереш мъж, който в млада възраст вече е успял да натрупа състояние, в повечето случаи съвсем не е лесна задача.

Богатите мъже на по-солидна възраст вече не могат да поискат ръката и сърцето на красивите девойки, поради факта, че вече са женени.

Много девойки грешат, като стават техни любовници, защото дори и така не могат да ги накарат да разтурят предишните си отношения.

Потенциалните богати ухажори – това са мъже, получили наследство от родителите си и тези, които имат особен талант и ум, благодарение на които са могли да натрупат състояние.

Наследниците на богати родители обикновено пилеят имуществото, което имат на разположение. Те предпочитат да прекарват много време в добри ресторанти и казина, да се обличат с маркови дрехи и да карат скъпи спортни автомобили.

Голяма част от тях не работят никъде и живеят на гърба на своите родители.

Мъжете, които са успели да постигнат успех, благодарение на собствените си усилия изглеждат много по-скромно. Обикновено те имат хубавото жилище, изглеждат елегантно и се придвижват със сносен автомобил.

Но познанството с такива мъже е изключително трудна работа, тъй като на практика те нямат свободно време, те постоянно са заети с работа. За да се запознае едно момиче с такъв мъж, е необходимо доста сериозно да напрегне фантазията и ума си. Например, да автосалон или до супермаркет и да се запознае с такъв мъж.

Защо момичетата желаят да се запознават с богати мъже и толкова ли е безнравствено това?

Желаещи да се възползват от чуждо богатство винаги е имало. Но все пак следва да се признае, че стабилният и финансово обезпечен живот с любим и обичащ мъж е пределът на всички желания на жените.

За такъв живот са мечтали жените от всички времена. Именно, поради тази причина жените по социалистическо време, а и след това, бяха като залепени за телевизорите, когато даваха бразилски и венецуелски сериали, в които главните героини бяха олицетворение на тяхната мечта.

Съвременните изисквания на живота внесоха своите корективи в представата за богатството. Главната героиня на популярния филм или сериал днес най-често е красива прислужница, за която се борят няколко богати мъже едновременно, или красавица, пред която всички врати на сладкия и безгрижен живот са отворени. Този типаж на девойката кара съвременните млади жени да търсят богати и състоятелни мъже.

Всички родители инстинктивно се стремят максимално добре да се погрижат за своите деца, поради тази причина те подсъзнателно настройват своите дъщери да си търсят финансово обезпечен мъж.

Те се стараят да осигурят на своите дъщери по-добра основа, в сравнение с тази с която те биха могли да се сдобият, и поради тази причина се стремят да възпитат в дъщерите си любов и уважение към състоятелните хора.

Възпитанието и отношението на самите родители към материалните блага играе огромна роля във формирането у младите момичета на образа на богатия жених.

Еманципацията на жените им дава право да се чувстват независими и да имат добра работа и високи доходи, а това ги прави много взискателни към мъжете.