Вероятно всички жени са запознати с вече утвърдения продукт BB крем, но какво знаете на CC кремът?

След фурора, който предизвикаха BB кремовете през 2011г на нашия пазар идва време и на новото поколение продукт. Козметичната индустрия не може да спре своето развитие и съвсем естествено ни представи крем с еволюирали качества.

CC кремовете са на пазара от 2013г и постепенно добиват много почитатели. Тяхното търсене се е увеличило многократно сред потребителите на козметичната индустрия. Но всъщност какво се крие зад абревиатурата им?

Името идва от съкращаването на Colour Control - контрол на цвета, Complexion Corrector - коректор на тена или Colour Correction - корекция на цвета.

Те са една ъпгрейдната версия на така популярните BB кремове. Запознати сме вече с приложението на BB кремът. Той хидратира, подхранва, защитава от ултравиолетовите лъчи на слънцето. Може да замести фон дьо тена и прави кожата Ви мека и гладка. Придава завършек според желанието на клиента – матов или сияещ.

СС кремът притежава всички качества на своя предшественик, които изброихме. Новото при него е изравняването на тена посредством цвета и по-голямата покривност на несъвършенствата по лицето.

За разлика от BB крема, той има по-богата гама от цветове. Както знаете при първите имахме само един или два цвята и една голяма група от жени не можеха да се възползват от него. Сега всички Вие сте свободни да се докоснете до тези прекрасен продукт.

СС кремът регулира водния баланс до 24ч. В състава му са включени повече вещества, които подхранват кожата Ви. С негова помощ се справяте по-лесно с различните петна по лицето, независимо на какво се дължат.

Тъмни кръгове от недоспиване или просто естественият процес на стареене.

Без да използва тежки текстури, той изравнява тена и прави кожата ви да изглежда гладка и мека. Формулата му е лека и обогатена с различни антиоксиданти. Възприема се много добре от всеки тип кожа и попива мигновено.

Добавени са повече хранителни вещества, и микро частици. Производителите залагат на естествени съставки и минерални пигменти. Чрез тях се разсейва светлината, за да се постигне ефекта на чисто лице без видими дефекти.

СС кремът съчетава два много важни компонента. От една страна желанието на дерматолозите за по-здрава кожа и от друга, стремежът на жените за съвършена кожа на лицето.

Това го прави изключително търсен козметичен продукт. За голяма част от потребителите му е средство за постигане на бързи желан ефект в ежедневната грижа за лицето.

Ако се чудите на коя марка да заложите в избора си на СС крем Ви предлагамe продукта на Faberlic, за да се убедите в посочените ползите от неговата употреба.