Как да поемете инициативата в леглото?
За жената

Вие сте жена, която ходи на работа, грижи се за семейството и финансите с финес. Вие сте жена номер едно и се гордеете с това. Но когато стане въпрос за скочите на шофьорската седалка в семейното легло, май сте малко поръждясала.

Ето затова ви предлагаме няколко начина, с които да поемете юздите и да подарите и на двама ви една незабравима нощ, която ще ви остави главозамаяни.

Когато става въпрос за секс, понякога малките неща като поемането на инициативата или това да кажете какво точно желаете и да планирате една романтична вечер, може да имат зашеметяващ успех.

Защо е важно да поемате инициативата за секс – ако по принцип сте човекът, който обикновено казва: „Остави“ или „По-късно“ или който рядко прави първата крачка, то тогава вашата инициатива и поемането на действия в тази насока често е един от най-големите стимуланти за вашия партньор, защото това за него означава, че му казвате: „Желая те!“ Много мъже споделят, че когато са желани от своите жени, това ги кара да се чувстват мъжествено, обичани и глезени.

Как да му кажете какво искате?

Специалистите в областта съветват: „Покажете му.“ Мъжкото его е често доста чувствително и крехко в тази област. Така че винаги започвайте с положителна нагласа като да речем с това, което той прави тоооолкова добре. След това можете да покажете на самия него или да преместите ръката му по тялото си до мястото, което желаете да бъде докосвано. Завършете с нещо позитивно, като му кажете, че се справя добре и това наистина ви възбужда. Мъжете имат нужда от подкрепа и положителна обратна информация. Често, увереността и желанието са най-секси нещата, които една жена може да носи в леглото.

Как да планирате специална лесна победа?

Забравете със списъците какво трябва да бъде направено. Ако отложите правенето на секс за след като на всички съобщения бъде отговорено и списъкът с ежедневните задачи е отметнат, то това означава, че никога няма да правите секс. Вместо това, трябва да полагате съзнателни усилия как да намерите вратичка за лека забежка.

Специалистите съветват: „Изключете си лаптопа и телефона, оставете настрана служебното куфарче, заключете вратата и се отдайте на деня. Буквално или в преносния смисъл на думата, закачете на бравата си отвън знак „Не безпокойте!“ Когато си разчистите графика показвате на вашия любим или любима, че нищо не е по-важно от него и от това двамата да бъдете заедно.

Как да бъдете по-привлекателна в леглото?

Заемете нормалната си роля и използвайте стария като света трик за внезапна промяна. Така ще увеличите удоволствието и на двамата. Ако сте лидерка в офиса или фирмата, важно е да оставите мъжа до вас да бъде мачото в спалнята.

За по-добри преживявания можете да му подшушнете да мисли различно. И ако разчупите малко нещата, имате значително по-добър шанс да се върнете към онзи страстен и горещ секс, който правехте преди, дълго преди животът да ви завърти.

Помогни на приятел да бъде здрав!

4.52 71

Malchugani.com banner

Завършил Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Специализиран по отношение на травмотологията и с интереси в областта на сексуалното здраве. Активно заинтересуван от травми предизвикани при професионалните спортове. Главен редактор на Lechenie.bg