Вие сте жена, която ходи на работа, грижи се за семейството и финансите с финес. Вие сте жена номер едно и се гордеете с това. Но когато стане въпрос за скочите на шофьорската седалка в семейното легло, май сте малко поръждясала.

Ето затова ви предлагаме няколко начина, с които да поемете юздите и да подарите и на двама ви една незабравима нощ, която ще ви остави главозамаяни.

Когато става въпрос за секс, понякога малките неща като поемането на инициативата или това да кажете какво точно желаете и да планирате една романтична вечер, може да имат зашеметяващ успех.

Защо е важно да поемате инициативата за секс – ако по принцип сте човекът, който обикновено казва: „Остави“ или „По-късно“ или който рядко прави първата крачка, то тогава вашата инициатива и поемането на действия в тази насока често е един от най-големите стимуланти за вашия партньор, защото това за него означава, че му казвате: „Желая те!“ Много мъже споделят, че когато са желани от своите жени, това ги кара да се чувстват мъжествено, обичани и глезени.

Как да му кажете какво искате?

Специалистите в областта съветват: „Покажете му.“ Мъжкото его е често доста чувствително и крехко в тази област. Така че винаги започвайте с положителна нагласа като да речем с това, което той прави тоооолкова добре. След това можете да покажете на самия него или да преместите ръката му по тялото си до мястото, което желаете да бъде докосвано. Завършете с нещо позитивно, като му кажете, че се справя добре и това наистина ви възбужда. Мъжете имат нужда от подкрепа и положителна обратна информация. Често, увереността и желанието са най-секси нещата, които една жена може да носи в леглото.

Как да планирате специална лесна победа?

Забравете със списъците какво трябва да бъде направено. Ако отложите правенето на секс за след като на всички съобщения бъде отговорено и списъкът с ежедневните задачи е отметнат, то това означава, че никога няма да правите секс. Вместо това, трябва да полагате съзнателни усилия как да намерите вратичка за лека забежка.

Специалистите съветват: „Изключете си лаптопа и телефона, оставете настрана служебното куфарче, заключете вратата и се отдайте на деня. Буквално или в преносния смисъл на думата, закачете на бравата си отвън знак „Не безпокойте!“ Когато си разчистите графика показвате на вашия любим или любима, че нищо не е по-важно от него и от това двамата да бъдете заедно.

Как да бъдете по-привлекателна в леглото?

Заемете нормалната си роля и използвайте стария като света трик за внезапна промяна. Така ще увеличите удоволствието и на двамата. Ако сте лидерка в офиса или фирмата, важно е да оставите мъжа до вас да бъде мачото в спалнята.

За по-добри преживявания можете да му подшушнете да мисли различно. И ако разчупите малко нещата, имате значително по-добър шанс да се върнете към онзи страстен и горещ секс, който правехте преди, дълго преди животът да ви завърти.