Може би сте наясно, че 85% от мъжете обръщат внимание на женското дупе. Но, ако не сте наясно, все пак да ви предупредим. В тези 5 пози в секса твоето дупе може да побърка всеки мъж.

1. X-файл

В тази поза мъжът ще бъде не само щастлив от своята пасивна роля, но може и да се полюбува на твоето дупе.

Оседлай партньора с гръб към него, след това изпъни краката към неговите рамене, отпусни гърдите между краката му и започни да се плъзгаш нагоре надолу по неговия член.

След като се почувстваш във вихъра си, започнете да редувате стандартните фрикции с движения назад-напред, напрягай и отпускай интимните мускули.

Доколкото тази секс поза обезпечава много плътен генитален контакт, едва ли ще ти остави равнодушна с твоя партньор.

2. Полустойка на глава

Ако обичаш позата, при която мъжът е отзад, Камасутра предлага малко експерименти. Застанш с лице към леглото или креслото, наклони се и се опри в него с глава и ръце.

Когато партньорът проникне в теб, помоли го да го повдигне единия ти крак и да държи за глезена по време на фрикциите.

Тъй като кракът ти е повдигнат, откриваш на своя партньор директен достъп до Ж точката, активната стимулация на която ще те доведе до оргазъм за рекордно кратко време.

3. На трона на любовта

Партньорът се оказва под твоята пълна власт – жената е отгоре и определя ъгълът на проникване, темпът и силата на фрикциите.

Сложи твоето момче да легне по гръб, подложи под раменете му възглавница и го помоли да свие крака си в коленете, опри се с ръце в бедрата му и нека танцът на любовта да започне.

Можеш да изпишеш с вагината си на неговия член осморка, да го дразниш с повърхностни фрикции, здраво да обхващаш главата на пениса му, напрягайки мускулите на влагалището.

Тази секс поза дарява пълна свобода на сексуално изразяване, а какво би могло да бъде по-добре от това?

4. Кучешката

Класическа „Камасутра“ – секс поза, при която мъжът е отзад е добра това, че без всякакви усилия осигурява максимална стимулация на Ж-точката, освен това в нея има нещо първобитни, а това не може да не вълнува младите жени.

Искаш да добавиш в тази дива секс поза още малко пикантност? Няма нищо по-лесно! Правете секс в кучешката поза пред огледалото! Или помоли твоя любим леко да те шляпва по дупето по време на фрикциите!

Впрочем, ако вместо агресивен секс предпочиташ романтичен, може и твоето момче вместо да те шляпва агресивно, да го прави.

5. Буги-Вуги

Много мъже определят тази поза като една от най-любимите си, тъй като жената е отгоре, и всичко, което се изисква от тях в този случай, е да се отпуснат и да получат удоволствие.

Впрочем, повечето жени също не остават равнодушни към нея, тъй като напълно контролират процеса, определят честотата и дълбочината на проникването, освен това при тази секс поза активно се стимулира Ж-точката.

Най-важното е да не се бърза. Преди да се отпуснеш върху пениса, направи няколко кръгови движения, притискайки с вагината главата на члена, след това започни с фрикциите, като оставяш пениса да прониква все по-дълбоко и по-дълбоко.