Защо едни жени действат на мъжете като магнит, докато другите остават незабележими? Кои са 10-те оръжия на женската сексуалност?

1. Флуиди

Идеалният грим и правилно подбраните дрехи са недостатъчни, за да се привлече на 100% вниманието на мъжете. От жените трябва да излизат флуидите на привлекателността.

Забелязвали ли сте кога абсолютно невзрачни жени се ползват с популярност сред мъжете? Същото е! Случвало ли ви си е, когато сте направили красива, но сте в лошо настроение, и никой не ви забелязва?

А пък, когато сте бързали към магазина за хляб, а мъжете сякаш ви съпровождат с поглед. Всичко това е вътрешната красота, вие трябва да чувствате, че сте красиви. Повече позитивизъм в погледа и здравословен начин на живот.

2. Аромат

Става дума не за парфюм, а за личния аромат на жената. За много мъже именно това е един от най-важните фактори при избор на партньорка и дори могат да предизвикат ерекция без докосване.

Не изливайте върху себе си цялото шише с парфюм. Достатъчно са няколко капки на шията, китките, и на деколтето. И забравяйте за личната хигиена.

3. Погледът

Не подчертаващ погледът грим – успокояващ, леко срамежлив, замислен – най-важното е очите да играят. Не забравяйте, че очите са огледало на душата. Демонстрират своята женственост и привлекателност.

4. Усмивка

Белотата на зъбите, здравата устна кухина и свежият дъх не се обсъждат, така трябва да бъде и точка. Усмихвайте при разговор с противоположния пол, можете да си сложите ярко червило, за да направите усмивката основен акцент. С мрачно момиче едва ли някой би искал да се запознае.

5. Грим

Бойното разкрасяване оставете за маскения бал. Минималният, грамотен, интригуващ грим – това е вашият избор. Малко руж на бузите, гланц на устните – на мода са естествеността и натуралността.

6. Дрехи

Не трябва да предизвиквате твърде много мъжете, оставете място да фантазират. Кокетният разрез на полата, хвърчащата рокля от лен, правилното деколте на гърдите, или на гърба – двойно по-привлекателни от полата-пояс и стягащото деколте. Трябва да усещате границата между сексуалността и вулгарността.

7. Походка

Трябва да бъде равна, леко от бедрата и да зависи от облеклото и обувките ви – токове или маратонки. Мерилин Монро едва ли би стана секс символ, ако не беше повдигала бедра при ходене.

Малката ѝ тайна е, че леко изпилвала обувките на токове за създаване на леко и естествено повдигане на бедрата.

8. Стойка

Когато сте изгърбени намалявате 10 сантиметра от ръста си и това е първият показател, че ви е все едно за собствената ви красота и здраве.

Гърбът дръжте изправен брадичката високо, изпънете раменете. Жената с правилна стойка се възприема като по-висока, стройна и уверена в себе си.

9. Глас

Американски психолози направили интересно заключение, че колкото по-добре изглежда една девойка, толкова по-нисък е гласът ѝ.

Трябва да тренирате гласа си – не пищете, не говорете бързо, ясно произнасяйте всяка буква в думата. Добавете в тембъра долните нотки, за да може мъжът ви да стене по вас, дори по телефона.

10. Поведение

Сексуалност – това е маниер на поведение – съчетание от мимики, жестове и движения. Има такива щастливци, на които сексапилът им е по-рождение, но това може и да се научи човек.

Спомнете си сцената от Първичен инстинкт – как главната героиня кръстосвала крак върху крак.