Сексът определено е най-обсъжданата тема между хората. И с времето са се появили някои твърдения, чиято поява не е никак случайна.

Съществуват много митове за половите контакти, за мъжката и за женската сексуалност, много съвети по какви ли не въпроси, свързани с акта, много догми, правила, твърдящи, че всъщност „няма правила“ и т.н.

Много е говорено и много е писано за секса, като много от цялата информация, всъщност е изключително неправилна и неподходяща.

Но въпреки това, много от изградените с времето стереотипи, дължащи се на опита на човешкия вид се оказват истина и е хубаво да сме запознати с тях, за да ги имаме в предвид, когато се наложи.

1. „Лошите“ момчета и момичета се забавляват повече и по-добре

Така е. „Добрите“ момчета и момичета винаги ще са пренебрегвани в някаква степен от противоположния пол, що се отнася до сексуален контакт.

Жените си падат по „лошото момче“, а мъжете умират за мацката със силно греховно излъчване и сексапил. Външният вид на „Лошите“ почти винаги съвпада и с поведението им в леглото – страстно и освободено.

Те знаят как и къде да докосват, за да предизвикат пълното удоволствие на партньора си. Те не се водят от правила и норми. За тях не съществуват стереотипи, напротив, всичко е позволено.

И това привлича до полуда другите, защото те знаят, че за този човек няма граници. Този човек няма да се ограничи в акта, а ще даде всичко от себе си. И най-вероятно ще направят секса незабравим.

2. Отношението на жената към мъжа се променя след секс

Много от дамите отричат този факт, но той все пак си остава истина. Гарантирано е, че отношението на представителката на нежния пол ще се промени към партньора й след извършения полов акт – друг е въпроса по какъв начин.

Ако сексът не е продукт на купон, излязъл извън релси, и двойката я свързва нещо повече от споделения алкохол е много възможно жената наистина да се привърже към мъжа.

Тя вече усеща нещата сякаш му е дала частица от себе си, сякаш му е позволила да се докосне до същността й на едно друго ниво и това я плаши.

И иска да знае, че този човек ще оцени това нещо и няма да си тръгне, затова и се привързва и не иска да го пусне.

Нещо друго, което може да се получи по абсолютно същата причина е всяко негово действие да започне да я дразни.

Разбира се, не е задължително всичко това да се показва и това не са единствените начини, по които отношението на нежната страна може да се промени.

Това може да се изяви всякак, зависи от самата жена и самата връзка. Важното е, че както и да е, тя ще започне да възприема човека до себе си по друг начин.

3. Мъжете копнеят за орална любов

Всеки, абсолютно всеки мъж желае оралната любов да е част от сексуалния акт, а някои даже и я предпочитат.

Женските умения тук са високо ценени и ако жената иска да впечатли представителя на силния пол е задължително да има такива умения.

Мъжете обичат да се чувстват важни, а това със сигурност е един от най-добрите начини да се почувстват като такива. Така че е важно дамата да не бъде притеснителна в това отношение. Ще му хареса – бъди сигурна!