Как след дълги години брак да оставате винаги привлекателна и желана за своя мъж? В какво се състоят основните тайни на женската сексуалност?

Най-обаятелната

Ключът към интимната хармония в отношенията с партньора е любовта към себе си. Ако жената искрено смята себе си за достойна за любов, нежност и грижа, то и мъжът не може да не сподели тази оценка.

На някои дами им се струва, че сексуално привлекателни за силния пол са само младите девойки с външност на модели.

Всъщност обект на мъжкия блян обикновено не са холивудските красавици, а обикновени жени, с които нашите рицари всеки ден се срещат в обществения транспорт, в магазина и на работата.

Привлекателна може да бъде жена на всяка възраст и с всякакви данни. На мъжете ги привлича съчетанието естественост и грижа за себе си.

Важно е, от една страна дамата да обича себе си такава, каквато природата я е създала, а от друга да не спира да се грижи за външността си.

От не по-малко значение за женската сексуалност е и правилно подбраните дрехи. Трябва те да подчертават предимствата на фигурата и да скриват нейните недостатъци, да събуждат мъжката фантазия, но да не бъдат вулгарни.

Наслада за двама

Жената никога не може да бъде сексуално привлекателна за мъжа, ако смята, че интимните отношения са необходими само за него.

Най-голяма сексуална привлекателност притежават жените – без значение възрастта, външните данни и продължителността на периода, за който са омъжени, на които им харесва да се отдават на чувствени ласки и които правят секс за собствено удоволствие, за изпълнение на собствените си еротични фантазии.

Интимността е наслада за двама. Но разумната степен на егоизъм увеличава съществено сексуалната привлекателност в очите на противоположния пол. Дамите никога не трябва да забравят за постигането на оргазъм.

Взискателност и деликатност

Далеч не всеки мъж притежава тяло на Аполон. Много мъже също така се комплексират, заради размерите на мъжкото им достойнство, заради неспособността им да осъществяват полов акт в тези пози, които са наблюдавали във филмите за възрастни.

За господата най-добри гаджета и любовници са нежните дами, които могат да си затварят очите за малките недостатъци на своите партньори.

Впрочем деликатността може да се съчетае с взискателността. „Когато аз се запознах с Константин, при ръст 180 сантиметра той тежеше 107 килограма, разказва сервитьорката Елена.

Заради пълнотата на него му беше достъпна само позата, при която жената е отгоре. Честно казано това много ме разочарова“.

Елена започнала да се съмнява, дали трябва да продължи връзката си с Константин, отчитайки неговите ограничени интимни възможности.

Но младата жена оценила душевните качества на своя спътник, неговата вярност, преданост и желанието му за създаване на семейство.

С времето интимният живот на двойката се подобрил. „Женени сме вече от 4 години. Константин започна да спазва диета, започнал и да ходи на фитнес.

В резултат отслабна с почти 20 килограма. Сега в леглото можем да си позволим много повече пози от преди “. – споделя своя опит Елена.

С развитието на отношенията с Константин Елена все по-активно го насочвала към това да помисли как да удовлетвори партньорката си.

„На първо време е важно мъжът да придобие увереност в себе си, да му покажете, че го обичате, такъв какъвто е. А след това можете да започнете с педагогическата работа“. – допълва Елена.