Всички жени и все повече мъже полагат грижи за своето лице. Това е се дължи на желанието на хората да запазят младежкия си вид. Много по-приятно е да видиш една добре поддържана, свежа и мека кожа, която не отговаря на възрастта на човека.

Различни са методите, с които можем да постигнем желания ефект. Продуктите са толкова разнообразни, че можем да се изгубим в избора си. Марките, залаяли пазара, предлагат различно качество съответно на различна цена.

Не се подлъгвайте, че скъпо струващите козметики непременно имат гарантирани резултати. Кожата на човек е строго индивидуална и към нея трябва да се подходи внимателно и с грижа.

Понякога един крем за лице на по-ниска цена ще се отрази в пъти по-добре, от колкото друг на доказана козметична марка с висока цена.

Кожата е най-големият орган в тялото ни и е изложена на влиянието на заобикалящата ни среда. UV лъчите, студът и замърсяванията неизменно я повреждат, като най-видимата следа остават по лицето.

Като прибавим и възрастта, към тези фактори се оформя един тъжен факт, а именно - няма да сме вечно млади. Казано с други думи остаряваме безвъзвратно.

До сега никой не е измислил серум на младостта и всеки човек си задава въпроси: Как да се погрижа за кожата си? С какъв крем да запазя лицето си свежо? Как да премахна натрупаната умора и тъмни кръгове под очите?

С появата на първите бръчки, не трябва да се депресирате. Никой не е победил времето, но сега сме постaвени в по-благоприятни условия от към постижения в областта на медицината, козметичната индустрия и нанотехнологиите.

Грижата за лицето преминават в няколко етапа. Почистване с тоник, използване на маска, периодично ексфолиряне, нанасяне на дневен и нощен крем. Тук ще обърнем специално внимание на един определен продукт, за да се изяснят ползите от него.

Нощен крем

Защо да го използваме, щом през деня слагаме друг?

Причината е много проста. През нощта клетките са по-активни и е хубаво да стимулираме тяхното деление и възстановяване.

Премахвайки остатъците от грим и прах от порите, сме подготвели лицето си за последващи грижи. Дезинфекцирали сме го и то ще усвой много по-добре веществата на крема.

Нощите кремове са по-тежки. За разлика от дневните, чиято основна функция е да предпазят, нощните кремове са създадени да захранят от вън кожата с всички необходими хранителни вещества, според нуждата ѝ.

За да се борят с фините линии и бръчки, те дълбоко хидратират и възстановяват водния баланс. Коригират липсата на колаген и връщат еластичността и свежия вид на лицето.

Нощните кремове на Faberlic, полагат грижи за вашия добър външен вид, докато си почивате от напрегнатото ежедневие. Никога не правете компромис в поддържане кожата на лицето си. То е вашата визитка.