Ето какво не е добре да разказваме на половинката си?

1. Вашите пароли от социалните мрежи, пощите и на телефона

Съобщенията могат да предизвикат безпочвена ревност. Мненията, дали е добре да се ревнува или не, са много, като има данни, че ревността кара мъжете да злоупотребяват алкохол. Да давате излишни поводи на мъжа ви, особено ако е ревнивец, все пак няма смисъл.

Можете да измислите друг начин да го убедите в своите чувства, а и неправилно разбраното съобщение от непознат контакт, а също и изваденото от контекста, може да предизвика скандал. Защо ви е?

2. Не сте гледали всички епизоди на Междузвездни войни

Предпочитанията ви в киното могат да се различат от предпочитанията на мъжа ви, и това е нормално.
Да, за съжаление, не всеки човек на тази Земя бленува за звездната сага.

Някои предпочитат романтичните комедии или психологическите драми. Да и трябва да се любуваш или на Харисън Форд като млад или вече като зрял – двете възрасти са просто несъвместими.

Да обясните на вашата половинка, че всичко това не ви дава възможност да се насладите на филма, е трудно, затова е по-добре да си мълчите и мило да се усмихвате, но е възможно това да не му е достатъчно.

Има вероятност, той да се досети за всичко, но ако сте си избрали тактичен мъж, няма за какво да се безпокоите.

3. Използвате антиейдж кремове

Мъжът ви може да си помисли, че не само вие стареете, но и той. Стереотипът, че между красотата и младостта има знак за равенство, постепенно отива в миналото.

Но любимият ви може да приеме първите ви бръчки, но и да се бои и за своите. А това вече е повод за депресиращи размишления, които мъжете преживяват по-тежко от жените. Вероятно не желаете да разстройвате половинката си, не е ли истина?

Ако любимият ви е с традиционни възгледи, то тогава крийте подобни средства от погледа му, а косата по-добре си боядисвайте само в салон.

4. Имате млечница

Простете се с нея набързо и за дълго. Ако поне веднъж в живота сте преживявали това неприятно състояние, вероятно не ви иска да говорите за него изобщо.

Единственият човек, с който действително си струва да обсъдите проблема – това е вашият гинеколог, който да ви назначи адекватна терапия, която задължително ще включва противогъбични препарати, които потискат патологичното размножаване на гъбичките Кандида, които са причина за млечницата.

5. Общувате с други мъже

Вече си имате единствен и неповторим, защо ви е още някого?

Става дума за колегите в работата, бивши съученици и бивши гаджета. За вас тези мъже не означават нищо, но мъжът ви може и да не си мисли така.

Разбира се, невинният флирт ще ви поддържа в тонус, и може дори да помогне за укрепването на семейните връзки, но ще остане само вашата малка тайна.

И все пак някои мъже проявяват разбиране, че на любимата им се налага да общува с други мъже в работата или по друг повод, който го налага.

И това нейно поведение няма да предизвиква ревността му. Все пак обаче има вероятност подобна комуникация да стане повод за конфликти между партньорите.