Много мъже имат еротични фантазии, за които не се решават да говорят на глас. Какви са най-разпространените от тях и какво означават тези сценарии?
Сексуалните фантазии са широко разпространени и са напълно естествени.

От друга страна споделянето им и още повече реализирането им, следва да се правят с особено внимание и далеч не винаги.

Защо? На първо място, тъй като реалните действия често разочароват не само партньорката, но и самия инициатор на експеримента, - пояснява психоаналитика Дидие Дюма. – Например, следната фантазия – неочакван секс в тоалетната на влака.

Нейната реализация значително се отличава от първоначалния замисъл. На първо място, създавайки условие за осъществяване на този сюжет, мъжът разрушава очарованието на неочакваното.

На второ място, след като той уговори дамата да се напъхат в тясното пространство, ще им се наложи да се примирят с миризмите – но те не са присъствали в еротичната фантазия, да преживеят нетърпението на другите пътници, дърпащи дръжката на вратата от външната страна и възможна поява на разсеян кондуктор – а мъжът е забравил, че той има ключ за тоалетната.

Като цяло, той рискува да превърне мечтата си в кошмар. Освен това, фантазиите разкриват тези страни от личността на мъжа, които обикновено са скрити в неговото подсъзнание и разкриването на които може да шокира жената.

Какви сексуални фантазии имат повечето мъже и които съвременно са напълно осъществими?

Секс без прелюдия

Да напада и да завладява, да задоволи желанието си, без да губи време в ласки. Повечето мъже мечтаят да наподобяват зверове в любовен период. Но малко са тези, които могат да пристъпят към действие – сексът без любовна игра се възприема като демонстрация на власт, проявление на егоизъм от незряла личност.

Така се загубва емоционалната връзка между партньорите и сексуалността се свежда до съединение на гениталии. Дори жената може да си помисли, че нейното тяло за мъжа е само инструмент и че на нейно място би могла да бъде всяка друга. Отвън това наподобява много на изнасилване.

Какво мъжете си струва да помнят? Преди да се нахвърли грубо на своята дама, кавалера си струва да се убеди, че тя в същия този момент изпитва същото желание като него. А за това е необходимо неговата възприемчивост да е изострена и всички чувства да се насочени към дамата.

Така че, колкото и парадоксално да е, сексът без предварителна подготовка изисква много чувственост.

Рискован секс

Интимни ласки във офиса, на лифта, във влака, в тоалетната на ресторанта, рискувайки да бъдат хванати на калъп – тези фантазии възбуждат невероятно много въображението.

„Опасната“ обстановка осигурява ободряващо ниво адреналин и удовлетворява страстта към ексхибиционизъм. Тя позволява също така на мъжа да изпита своята решително и безстрашие. Тази фантазия е много близка до изявлението: „Аз мога да правя секс, където си пожелая, без да ме интересуват последствията!“

Секс с връзване

Омотаване на партньорката с въжета, за да не може да се движи – такова желание може да изглежда като вариация на фантазия на власт. Но истинските фенове на връзването по време на секс знаят, че това е преди всичко естетическа наслада, нещо като театрално-еротично представление.

Негови признати майстори са японците. На Запад, както и у нас, връзването често се отнася към многобройните практики на садомазохизма.