Много от момичетата най-вече, се сблъскват с всякакви странни въпроси, които прехвърчат през главата им след първия им полов акт, а понякога и след следващите.

Изследванията показват, че повечето от родителите не си вършат добре работата и не са говорили с дъщерите си по всички важни теми, свързани със сексуалните контакти навреме и сега децата им търпят последствията от това безотговорно отношение.

Но не всички млади дами са пропуснали урока по любов, нищо че създават подобно впечатление. Всъщност женската природа е изключително притеснителна и често се случва голяма част от жените, знаещи отговора на нещо пак да се притесняват за противоположното.

Чист пример може да бъде въпроса: „Може ли да се забременее от орална любов?“ – на всички е известно, че сперматозоидите, съдържащи се в семенната течност не могат да стигнат до яйчниците и да ги оплодят, ако не са влезли през влагалището.

Но още съществуват момичета, които охкат и се вайкат, че се притесняват че са бременни, въпреки че са добре запознати с този факт.

Жените не са глупави, но им е вродено да бъдат притеснителни. Затова е абсолютно нормално за всяка една жена мислено да си задава какви ли не малоумни секс въпроси и да се тревожи за тях, нищо че знае отговора. Представяме ви 3-те най-глупави такива, доминиращи в света на представителките на нежния пол:

1. Забременява ли се от допир между интимните части, но не и проникване?

Да изясним процеса на забременяване – спермата навлиза във влагалището и един от сперматозоидите опложда яйцеклетка.

При прост допир, без партньорът ви да еякулира е абсолютно невъзможно да забременеете – няма дори течност, която да може да проникне, камо ли да оплоди яйцеклетка. Тя е още в тялото на мъжа и ще си седи там, докато той не свърши. Няма поводи за излишни притеснения.

2. Хората ще разберат ли, че съм правила секс за пръв път?

Ще разберат, ако им кажете. Или ако ви познават невероятно добре и им дадете повод с поведението си да си помислят това. Но иначе не. Невъзможно е човек да разбере дали сте били сексуално активни без специални проби и изследвания, правени в медицинско учреждение.

Не сте по-различни от отпреди това, поне не и физически видимо за останалите. Внимавайте все пак с походката – ако сексът е бил груб или много ви е боляло е възможно областта от кръста до коленете надолу да ви се струва болезнена и да ви пречи да вървите нормално.

В такъв случай просто си намирайте основание да седнете – мускулна треска, изморени сте и т.н. не се притеснявайте, ще отмине бързо.

3. Възможно ли е да уринирам по време на секс?

Не, не е възможно. Нормално е по време на секс, особено първите няколко пъти да почувствате нуждата от спешно посещение на тоалетната, но не се притеснявайте. Това всъщност значи, че сте близо до оргазъм.

Все пак е възможно от вас да протече някаква течност, но в никакъв случай тя не е урина. Проучванията показват, че много от жените също еякулират, просто по по-различен начин. Този вид женска еякулация е по-познат като скуъртинг, но не при всички жени се получава.